۲۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۶:۰۴

کریمی:

1700 مترمکعب نشانه گذاری درختان باغی در عباس آباد انجام شد

1700 مترمکعب نشانه گذاری درختان باغی در عباس آباد انجام شد

عباس آباد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان عباس آباد گفت: در شش ماه نخست امسال 37 فقره نشانه‌گذاری درختان باغی با حجم هزار و 709 متر مکعب در حوزه منابع طبیعی شهرستان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله کریمی بعد از ظهر یکشنبه در جمع مسئولان منابع طبیعی غرب مازندران افزود: طبق قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، قطع درختان جنگلی حتی اگر در زمین شخصی افراد باشد باید پس از اخذ مجوز قطع از ادارات منابع طبیعی انجام شود.
 
وی با اشاره به این‌که حمل بدون مجوز چوب نیز غیر قانونی محسوب می‌شود افزود: این کار برای تشخیص چوب‌های قاچاق از دیگر چوب‌ها است.
 
کریمی تاکید کرد: اما برای قطع برخی از درختان باغی نظیر ازگیل و پرتقال، مجوز قطع لازم نیست و حمل این گونه‌ها نیز احتیاجی به مجوز حمل ندارد.
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان عباس آباد با اشاره به اجرای فرایند رقومی کردن نقشه اراضی جلگه‌ای گفت: برای 95 قطعه از اراضی این شهرستان نقشه رقومی تهیه شد.
 
وی بیان داشت: تهیه نقشه رقومی یا دیجیتال، سرعت و دقت ثبت مشخصات را بالا می‌برد و موجب پیگیری بهتر پرونده‌ها و رفع سریع‌تر ابهامات می‌شود.
 
592 واح دامی از جنگلهای تنکبان خارج شدند
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنکابن گفت: در شش ماه نخست امسال تعداد 592 واحد دامی از جنگل‌های شهرستان تنکابن خارج و این عرصه‌ها آماده احیا شد.
 
حسن خانی الموتی افزود: طبق قوانین و مقررات موجود، دام‌دارانی که از گذشته در جنگل ساکن بوده‌اند با گرفتن وجه نقد یا زمین مابازا، از عرصه‌های جنگلی خارج می‌شوند.
 
وی با بیان این‌که حضور دام در جنگل یکی از عوامل مهم تخریب جنگل به شمار می‌رود اظهار داشت: در نیمه نخست امسال در مجموع پنج هزار و 487 متر مربع زمین در خارج از جنگل به دام‌داران واگذار شد.
 
خانی الموتی تاکید کرد: واگذاری این زمین‌ها به شرط خروج قطعی دام‌داران از جنگل و تخریب دام‌سراها انجام شد و آنان حق ندارند به جنگل بازگردند.
 
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تنکابن با اشاره به این‌که جایگاه اصلی دام در مرتع است نه جنگل گفت: زمین‌هایی که در ازای خروج از جنگل به دام‌داران واگذار شده، اغلب در مناطق جلگه‌ای و کم ارتفاع است.
 
وی پرداخت وجه نقد به دام‌داران را در قالب پرداخت حقوق مابه ازا یکی از اقدامات صورت گرفته در این بخش ذکر کرد و گفت: در مجموع مبلغ 188 میلیون و 225 هزار ریال به دام‌داران شهرستان تنکابن پرداخت شد.
 
حوزهٔ منابع طبیعی شهرستان تنکابن با 160 هزار هکتار مساحت دارای 79 هزار هکتار جنگل و 61 هزار هکتار مرتع است و مجموع مساحت آبادی‌ها و مستثنیات آن نیز در حدود 20 هزار هکتار برآورد می‌شود. 
کد خبر 2158949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha